EN |  FR  |  DE  |  ES  |  IT

off market luxe vastgoed

#JAMES Immo Boutique

het toppunt van luxe vastgoed in schitterende bestemmigen. Ervaar de aantrekkingskracht van exclusieve luxe vastgoed promoties. #JAMES Immo Boutique, een zorgvuldig geselecteerde boutique vastgoedportefeuille, om u een eersteklas toegangspoort te bieden tot begeerde bestemmingen, van de zonovergoten kusten van Ibiza tot de met sneeuw bedekte pieken van Verbier, tot de klassieke stranden van Saint Tropez, tot de Vlaamse elegantie van Knokke le Zoute.

Dromen omzetten in werkelijkheid, door meer te bieden dan alleen off-market eigendommen te koop; ik creëer ervaringen op maat van uw wensen. Onze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat elke investering meer is dan alleen eigendom, en een getuigenis wordt van uw unieke levensstijl en aspiraties. #JAMES Immo Boutique is uw link naar mijn lokale vastgoed expert, met een internationaal betrokken netwerk, met de servicegerichte houding van #JAMES the BnB Butler.

luxe vastgoed

SAINT Tropez

luxe vastgoed

luxe vastgoed

KNokke le zoute

Met zorg geselecteerde luxe vastgoed in prachtige bestemmingen zoals Knokke Le Zoute, Ibiza, Marbella, Saint Tropez en Verbier! Persoonlijke aandacht, discretie en kwaliteit boven kwantiteit vormen de ruggengraat van de service, om u die unieke selectie van prachtig vastgoed te bieden, ongeacht de bestemming.

schitterende

bestemmingen

luxe vastgoed

VERBIER

let's explore a collab

MY NETWORK SUITS YOU

Of u nu uw luxe eigendom of jacht wilt verkopen of denkt aan het kopen van uw volgende droom vakantiehuis, ik hoor er graag meer over. Een no-nonsense, eenvoudige benadering is altijd inbegrepen. Mijn netwerk van lokale experts, met een internationaal betrokken netwerk, is uw perfecte match.

Mijn full service vastgoedbeheer app is een aanvullende service die standaard wordt geleverd voor al mijn klanten. Ontgrendel uw zorgeloze verbinding met mijn netwerk van lokale serviceprofessionals, voor uw hoogwaardige vastgoedbeheer, ongeacht de bestemming.

BRANDSTOF VOOR UW

inspiratie

full service luxe

VASTGOED MANAGEMENT

Meer dan alleen vastgoedbeheer, maar een premium, ontspannen full-service oplossing, om ervoor te zorgen dat u de maximale service van deur tot deur krijgt. Persoonlijke aandacht, oog voor detail en een servicegerichte houding zijn de drijfveren. Elke aanpassing is mogelijk, een uniek verzoek? Het is een kans, nooit een uitdaging.

Een volledige oplossing voor vastgoedbeheer, ‘download uw butler‘ en ontgrendel het gemak van het hebben van een butler, waar u ook gaat.

luxe vastgoed

Antwerp

luxe vastgoed

MARBELLA

luxe vastgoed

AMsterdam

great minds think alike

GEPASSIONEERD & SERVICE

Zorgvuldig geselecteerde off-market luxe vastgoedkansen op prachtige bestemmingen. Een kleine, hoogwaardige portefeuille die aansluit bij mijn verhuurportefeuille, met de online promotionele aandacht die het verdient.

Bied een extra service aan mijn huidige klantenbestand, om ze te verbinden met de perfecte lokale expert, om de gewenste investeringsmogelijkheid te vinden.

Servicegericht? Geen nonsens houding en een passie voor hoogwaardig onroerend goed. Sluit u aan bij mijn Boutique Immo-netwerk, stuur mij uw e-mail en laten we een samenwerking verkennen.

(* user data will be handled with upmost care & for account purposes only)

unlock your

IMMO BOUTique

één vastgoed service netwerk

error: sorry, my content is protected, copyrights applicable, all rights reserved #JAMES

UW KNOKKE

luxe villa of appartement

100% full service

0%

commissie op verhuren

tijdelijk geldig #4YJAMES8300